Permakulturodling på Eken

av | 5 aug 2017

Välkommen att lära dig odling på Ekens koloniträdgårdsområde. Under hösten 2017 samt under 2018 arrangerar vi en kurs på fyra halvdagar då vi går igenom olika delar av permakultur. Kursen vänder sig till dig med egen kolonilott, trädgård eller som bara vill lära dig mer om permakultur.

Läs mer om upplägget här. 

Eller ladda ner pdf:en om kursen här.

Pris
Kursen kostar 1 500 kr för alla fyra tillfällen. Då ingår också kursmaterial som vår permakulturdesigner Erik Kropf tagit fram.

Anmälan
Anmälan görs till Andreas Sidkvist på . Antalet platser är begränsat så anmäl dig i tid för att vara säker på att få en plats.

Här finns tidigare blogginlägg om kursen

Anmäl dig till kursen i permakultur på Eken!

Anmäl dig till kursen i permakultur på Eken!

Nu går det bra att anmäla sig till kursen i Permakultur som kommer hållas på Eken vid fyra tillfällen. Med start i september och sedan ett år framåt.   Tid och plats Plats: Ekens koloniträdgårdsförenings gemensamma lokal, samt lott(er) i området. sön 24 sep 2017,...

läs mer
Lär dig permakultur på Eken!

Lär dig permakultur på Eken!

I höst drar vi igång en kurs i Permakultur i samarbete med Bagarmossen Resilience Centre. Det blir 4 kurstillfällen där vi under halvdagar bl a lär oss grunderna i permakultur, jordbyggnad, bygger lasagnebäddar, lär är oss om växtföljd - olika grödor på olika platser...

läs mer